Fri frakt på alla beställningar över 499:- Snabb leverans. Betala med Klarna.

Vanliga frågor & svar

Retur

  • Hur gör jag en retur eller nyttjar min ångerrätt ?
    Som kund hos oss har du alltid retur och ångerrätt inom 14 dagar när du handlar online. Du har rätt att nyttja din ångerrätt och genomföra din retur utan att ange något skäl. Tidsfristen på 14 dagar gäller från och med den dag som du har mottagit ordern. För returer och ångrade köp tar vi ut en administrativ avgift på 29 kronor som dras av från din återbetalning samt står du själv för frakten till retur. Vi förbehåller oss rätten att neka returer på kläder.

  • 1. Fyll i ditt medföljande returformulär och lägg med detta i paketet du returnerar, returnera gärna din order med samma paket du mottog vid leverans, du kan hjälpa oss att bli bättre genom att ange varför du vill returnera din vara.
  • 2. Klistra på medföljande förbetald retursedel.
  • 3. Lämna in paketet hos valfritt Post-ombud

Hur gör jag ett byte?

Önskar du byta din produkt på distans behöver den returneras enligt stegen ovan. Vi skickar inte ut en ny produkt per automatik utan du själv behöver lägga en ny order på vår hemsida. Kontakta kundtjänst om priset på din specifika produkt har ändrats.

Hur gör jag en Reklamation?

Om du mot förmodan skulle upptäcka något felaktigt med en vara (inklusive ekologiska) vid leverans, kontaktas kundtjänst snarast möjligast för reklamation. För att skapa en snabbare hantering av ert ärende ber vi er därför att bifoga ordernumret reklamationen gäller, en bild på den felaktiga/skadade varan, era kontaktuppgifter samt en beskrivning som förklarar vad som har skett eller vad ni är missnöjd med.

Om skador på emballaget upptäcks vid uthämtning skall detta reklameras omgående till postens ombud på plats, som i sin tur får returnera paketet tillbaka till oss. Inkludera


Återbetalning

Återbetalningen sker med samma betalningsmetod som användes vid köptillfället. Vid köp mot faktura justeras fakturasaldot när returen mottagits och blivit behandlad.

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att nyttja din ångerrätt.

Vi kan vänta med återbetalningen tills vi fått tillbaka varan från dig eller tills du sänt in ett bevis på att du återsänt varan, beroende på vilket som inträffar först. Om du nyttjar ångerrätten kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig förutom den administrations avgiften som är på 29 koronor.


Tidsfrist

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du returnerar din order eller sänder in ett meddelande till oss om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. Detta meddelande kan anmälas direkt till oss i skrift.

Varan som returneras måste vara i obrukat och oförändrat skick. Om du använder eller hanterar varan på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den har vi rätt till ersättning för värdeminskningen. Du har däremot rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion.


Fri frakt vid köp över 499 kr

Beställer du för minst 499 kr vid samma tillfälle så bjuder vi på frakten. Om du beställer för mindre än 499 kr kostar frakten från 29 kr inom Sverige.

Det finns inget minimibelopp för din order, du kan alltså beställa enstaka varor.

Våra betalningssätt är 14-dagars faktura, delbetalning vid köp över 599 kr, kontobetalning med samlade köp, direktbetalning med kort eller bankbetalning med Mobilt BankID.


Snabba leveranser

Orders som inkommer före 14.00 plockas vanligtvis samma dag. I de flesta fall är ditt paket levererat inom 1-3 arbetsdagar med DHL, 1-3. När ditt paket skickats från oss får du en avisering där du kan följa din försändelse. Om ditt paket levereras med DHL får du en avisering via mail eller sms, mejl eller brev när och var ditt paket finns att hämta ut.

Kontakta oss