Fri frakt på alla beställningar över 499:- Snabb leverans. Betala med Klarna.

Proteinguiden

 

Hitta rätt protein-tillskott för dig

 

Vi vet att olika protein är en djungel. Vad ska man välja för protein? Whey-80, whey-10, isolate..? Vad är skillanden mellan koncentat och isolate och när behöver man långsamt eller snabbt protein? Alternativen är många och valet är inte alltid helt självklart.

Här guidar vi dig vidare i ditt produktval.

 

Whey-80

Ger dig förutsättningarna att enkelt höja ditt proteinintag. Tillverkas från vassle-koncentrat som utvinns ur mjölk. Ett enklare vassle-protein som inte är filtrerat så många gånger vilket gör att en viss del kolhydrater och fett finns kvar. Ett bra val om du inte är på den allra striktaste dieten, Se våra whey-80 här

 

 

Whey-100

Ett vassle-protein av denna typen kommer från samma källa som whey-80 men har genomgått en mer noggrann filtrering vilket höjer dess renlighet i innehållet och därmed också har en högre proteinhalt. Tack vare högre renlighet minskar också fett och kolhydratet. Detta är ett mycket rent protein. Det har ett snabbare upptag i kroppen vilket gör det som ett lämpligt protein då man vill  ha en enkel lätttillgänglig proteintillförsel. Se våra whey-100 här och läs mer om fördelarna. 

 

 

Isolat zero

Proteinets finare form får du i ett fullvärdigt isolat av den här typ som filtrerats många gånger i tillverkning samt i fler steg, vilket gör att proteinet blir nästintill helt fett-och kolhydratfritt. Detta gör absorbationen från kroppen lätt då proteinet är lätttillgängligt så ett snabbt upptag gör därför till ett ultimat tillskott direkt efter träning. Då är kroppen i stort behov av snabb återhämtning som reparerar och återbygger muskler som brutits ner under träning. Konsistensen här blir lite annorlunda än ovan protein  då det inte inntehåller fett. Tunnare och ultralätt i konsistensen. Vill du upptäcka ett välsmakande högkvalitativt protein är det Isolate zero du ska välja.

 

 Vegan protein

Plant based har många fördelar. I ett veganskt protein mixas ofta protein från olika källor för att skapa en fullfärdig proteinprofil. Dessa protein kan vara gjorda på hampaprotein, ärtprotein eller ätprotein. Fördelarna är många med veganska protein. Ur både milö och hälsosynpunkt men även vid tex allergier. Läs mer och handla vegan protein här.

 

 

Getfits utbud av protein

Väljer du protein från Getfit kan du vara säker på att de är av hög kvalité. För oss handlar kvalité om allt ifrån hur de tillverkas till innehåll och smak.

Tex är alla våra vassleprotein tillverkade på mjölk från kor som får beta fritt, som inte fått i sig antibiotika och som får leva ett värdigt djurliv. Dessutom tillverkas de utan onödiga tillsatser eller kemikalier. Det kan du se på våra innehållsförteckningar som är korta och enkla att utläsa. Alla produkter inte bara våra prodein är tillverkade i Sverige. Detta säkerställer ytterligare kvalité på råvaror, innehåll och tillverkningsprocesser. Vi har ett komplett utbud av protein i olika kategorier som ger dig alla förutsättningar att nå dina mål. Se alla våra proteinpulver här. och upptäck alla smaker och varianter.

 

3 produkttips

Cookies & Cream Whey-80
Vanilj & Päron Whey-100
Chocolate & Coffee Isolat zero


get fit whey100 chocolate brownie
Nyhet! Whey-100 i smaken Chocolate brownie. Här utlovar vi en riktig premium chokladsensation.

 

 "Godaste chockladproteinet jag testat. Chokladsmaken var så äkta! Jag trodde inte det var ett proteipulver. Detta är min nya favorit."


Nöjd kund

 

 

Baka på protein

Ja det är möjligt att äta bakverk som är både nyttiga och proteinrika!:) På vår Instagram delar vi många kreativa recept. Tex en ljuvlig jordgubbscheececake men recept. Ett supersmaskigt protein till bakning är whey-80 i smaken jordgubbsmilkshake

protein cheesecake

Handla protein här.